Att leverera företagspresenten digitalt via  E-post eller SMS är både klimatsmart och kostnadseffektivt! Och har du bråttom kan vi leverera på bara några timmar. Vi erbjuder också hjälp med utskick av triggerbaserade digitala gåvokort.

Köp digitala Pocketogram

Beställ digitala Pocketogram

Här kan du enkelt och snabbt beställa dina digitala gåvokort! Ange hur många du vill ha och vart de skall skickas. Om du beställer minst 20 gåvokort ingår kostnadsfri anpassning av beställningssida och telegram, vi kommer i så fall att kontakta dig så att du får det som du vill ha det. Gåvokoderna levereras i en Excel-fil tillsammans med en instruktion om vi inte kommer överens om något annat. Alla priser anges exkl moms.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Leverans av digitala presentkort!

I vår standardlösning levereras de digitala gåvokorten till dig i en Excel-fil tillsammans med en kort instruktionstext som vi rekommenderar att du skickar ut tillsammans med varje unik gåvokod. Detta kostar inget extra utan ingår i tjänsten!

Om du önskar hjälp med distributionen har vi ett system som professionellt hanterar stora volymer med e-post eller sms där vi kan erbjuda oss att hand om hela utskicket åt dig. Om så är fallet behöver vi få tillgång till de e-postadresser eller mobiltelefonnummer som ni vill skicka gåvokorten till. Vi rapporterar sedan till er om någon adress “studsade” eller på annat sätt inte fungerade! E-postbreven går att utforma med bilder och logotyp och i SMS:en lägger vi med en texthälsning från dig!

Sköter du utskicket själv så lägger du gåvokoden och länken till er beställningssida i ditt SMS eller e-postbrev som du utformar efter eget huvud och skickar iväg det. 

Vill du ha vår hjälp med att distribuera dina gåvokort hittar du priserna för det nedan!

Pris för distribution av gåvokoder med E-post

  • Startkostnad –  2 000 kr exkl. 25 % moms.
  • Styckekostnad per E-postbrev –  0,75 kr  exkl. 25 % moms.

Pris för distribution av gåvokoder med SMS

  • Startkostnad –  750 kr exkl. 25 % moms.
  • Styckekostnad per SMS –  1,50 kr exkl. 25 % moms.

Allt ingår! – förutom papper till gåvokorten

Förutom de rent fysiska gåvokorten så ingår alla övriga delar i gåvotjänsten. Vi sätter upp en beställningssida åt er med hälsning på banner!

Kostnadseffektivt och klimatsmart

Att slippa porto- och kuvertkostnad är bra för din budget. Att du samtidigt är klimatsmart när du skippar papper och utskick med posten är dubbelt smart!

Kundanpassning

Vi har möjlighet att tillsammans med våra kunder utveckla kundanpassade distributionslösningar! För många av våra kunder är anpassning till deras egen företagsprofil och webstruktur en viktig del i vårt samarbete.

Digitala gåvokort

→ POCKETOGRAM ♛ CLASSIC ←

→ POCKETOGRAM ♛ GRAND ←

→ POCKETOGRAM ♛ PREMIUM ←

→ POCKETOGRAM ♛ DELUXE ←