Pocketogram erbjuder sina kunder en fantastisk julgåva. Det är en helt unik julbok som tillsammans med ett medföljande gåvokort garanterat kommer att sprida härlig julstämning hos den lycklige mottagaren! Julboken är den enda i sitt slag och är producerad av oss i samarbete med ett bokförlag – mer jul än så här kan det inte bli!

Julboken-kombi

Inbunden Julbok

Julboken är en inbunden utgåva på ca 90 sidor fylld med små fina julberättelser varvade med klassiska julsånger. Julboken inleds med den tidlösa juldikten Tomten av Viktor Rydberg för att sedan följas av en mängd korta berättelser från kända författare såsom Astrid Lindgren, Selma Lagerlöf, H C Andersen, Gustav Fröding och många fler. Sammanlagt innehåller julboken 10 julberättelser, 9 julsånger och en juldikt. Oavsett om det blir högläsning framför granen med barnen eller en skön lugn stund i soffan efter julstöket kommer julboken garanterat bjuda på härlig julstämning.

Julboken-framsida1

Gåvokortet!

Gåvokortet är placerat i en ficka på insidan av första pärmen och blir en trevlig överraskning när boken öppnas. Gåvokortet är fyllt med 4 poäng vilket ger gåvokortsmottagaren tillgång till hela vårt stora utbud av mediaprodukter, upplevelser och presentartiklar.

→ LÄS MER OM UTBUDET

  • Priset för julboken med 4 poängsgåvokort är 360 kr styck exkl. 25 % moms.

Distribution

Om ni så önskar kan vi även hjälpa till med distributionen av julboken ut till slutmottagaren. Julbokens storlek är 120mm bred och 175mm hög och vikten tillsammans med gåvokort är ca 148 gram. Vid behov kan vi erbjuda speciella postpåsar till julboken men det går självklart lika bra med vanliga papperskuvert.

→ LÄS MER OM DISTRIBUTION AV JULBOKEN

PRESENTKORT SOM JULGÅVA PRESENTKORT MED JULBOK PRESENTKORT MED JULSKIVA PRESENTKORT MED PRESENTASK